Roundwall Skatepark...?0 kommentarer
Vi har på det sidste ledt intensivt efter lokaler, der kan gøre vores bowl/vert drømme til virkelighed. Vi har fundet denne fantastiske hal lige i centrum af Aalborg, som indeholder ALT det vi har brug for og ønsker. Hallen ligger på Hjulmagervej nr. 34 og vi vil håbe at disse lokaler kan blive vores med hjælp og støtte fra Aalborg kommune, forskellige fonde og selvfølgeligt fra vores betalende medlemmer. Her er lidt mere info om lokalerne:

Meget velbeliggende erhvervslokaler i Aalborgs bedste håndværkerkvarter. Yderst velegnet til mange former for lager, produktion eller værksted med fine tilhørende kontorer og velfærdsforhold. Lokalerne overtages nymalede og indflytningsklare.

Der er under 1 km til E45 og Aalborg Centrum. Fine tilkørsels- og parkeringsforhold.

Hallen er på ca. 206,8 m2 + et ekstra disponibelt rum over kontoret, som ikke er medregnet i lejemålets areal. Stor, regulær, højloftet og søjlefri hal med høj hejseport ud mod Hjulmagervej. Velisoleret med pæne vægge og rigtigt godt lys fra store vindues partier, betongulv og opvarmning med kalorifere via den billige Aalborg Fjernvarme.

Bemærk: I huslejen er medregnet 320 m2 indhegnet udeareal, som tilhører lejemålet. Dette kunne være oplagt til en vertrampe, samt til udendørs scener til arrangementer.

Kontor- og velfærdslokaler på i alt 51 m2 er i god standard med lysindfald fra store vinduer langs den ene side og består af:
  • Stort, regulært kontor i hallen
  • Mindre kontor
  • Pænt køkken/kantine
  • Toilet

Her er billeder af lokalerne. Watch for yourself and start dreaming!

0 kommentarer:

Send en kommentar

newer post older post